Coaching en individuele educatie

Naast trainingen en workshops voor teams/groepen verzorgt Splendesco individuele coachingstrajecten die gericht zijn op mentale gezondheid en optimaal presteren.

Back on track coaching

Voorkomen is natuurlijk altijd beter dan genezen. Soms gaat dat echter niet goed en vallen werknemers uit door overbelasting of stress. Een dergelijke loose-loose situatie is voor niemand handig en bovendien kost het uw organisatie veel geld. Eén op de drie gevallen van ziekteverzuim is gerelateerd aan stress in de prive- of werkomgeving. Uitval door mentale problemen is lastig doordat er in het algemeen weinig concreet zicht is op de terugkeer van een werknemer. Splendesco biedt korte trajecten gericht op het zo snel mogelijk weer bereiken van een win-win-situatie.

Meer informatie

Executive coaching

Ontwikkelingen gaan snel in de wereld van vandaag. Dagelijks komt er veel aan nieuwe informatie op je af. Dat geldt voor iedereen die werkt in een organisatie, maar in het bijzonder voor leidinggevenden, directeuren en managers. Speciaal voor hen biedt Splendesco Executive Coaching. Ben je op zoek naar ondersteuning om jezelf en/of je organisatie goed op de rit te houden, neem dan contact op.

Meer informatie

Stay on track coaching

Deze vorm van individuele preventieve coaching wordt door organisaties ingeroepen in verschillende situaties. Voor wie een scherp oog houdt op zijn organisatie zijn er meestal in een vroeg stadium signalen van toenemende stress waar te nemen. Tijdig ingrijpen kan een loose-loose situatie voorkomen.

Meer informatie

Reageren is niet mogelijk