Executive coaching

Voor wie leeft en werkt aan de top

Je leeft en werkt aan de top van de samenleving. Misschien ben je een directeur van een bedrijf of organisatie, of ben je bekend uit de media. Wellicht ben je een manager die verantwoordelijk is voor een miljoenenomzet. Op een of andere manier ben jij in staat om je kop boven het maaiveld uit te steken en heb je jezelf in een positie gemanoeuvreerd waar je echt wilt zijn. Wie ben jij?

Je voelt je waarschijnlijk in het algemeen als een vis in het water. Je hebt grote verantwoordelijkheden: niet alleen binnen je organisatie, ook aan het thuisfront. Hoe goed ben jij in staat om al die ballen hoog te houden? Is wat je doet nog in overeenstemming met wat echt belangrijk voor je is of ben je te ver verwijderd geraakt van je dromen en idealen? Kun je echt goed omgaan met de druk van alles dat op je afkomt of heb je het gevoel dat je harder moet lopen dan je kunt? Is ‘moeten’ in de plaats gekomen van ‘willen’ zonder dat je er zelf erg in had? Is het tijd voor een pas op de plaats?

Wanneer het antwoord op die laatste vraag ‘ja’ is en je zoekt een professionele coach die je ondersteunt in het vinden van antwoorden, die je helpt om sterker tevoorschijn te komen uit de situatie waar je nu in zit, dan is executive coaching wat voor jou.

Op maat traject

Executive coaching is altijd een traject dat volledig op maat is.

  • coaching kan overal in Nederland plaatsvinden op de locatie van jouw voorkeur
  • een traject kan een vastgesteld aantal sessies omvatten, of een traject ‘tot nader order’ zijn
  • frequentie van sessies in overleg

Het startpunt is jouw vraag

Executive coaching  is toegesneden op de vragen en/of problemen die je nu ervaart en helpt je verder bij thema’s op het gebied van bijvoorbeeld:

  • zingeving en waarden
  • omgaan met stress en verantwoordelijkheden
  • balans werk en privé
  • overeenstemming tussen droom en daad
  • communicatieproblemen

Effectiviteit

Zoals alle activiteiten van Splendesco vindt ook executive coaching zijn vertrekpunt in NLP. Dat betekent dat we ons niet bezighouden met wat achter je ligt, en ons focussen op wat voor je ligt en wat je wilt bereiken.  Voor 80% van de mensen is deze aanpak bijzonder effectief en merken mensen al een verschil na een paar sessies (sommigen al na één). Hoewel mijn aanpak in het algemeen effectief is, is het goed om te weten wat de randvoorwaarden zijn. Los van mijn eigen kwaliteiten als coach is het goed om te beseffen dat mijn aanpak alleen werkt wanneer jij bereid bent om tijd en energie te investeren in je eigen ontwikkeling. Zonder die bereidheid is er onvoldoende basis voor een succesvol traject.

Meer informatie

Wanneer je meer wilt weten over deze vorm van coachen of op korte termijn eens kennis wilt maken om te praten over wat je bezighoudt, stuur me dan een bericht via het contactformulier.

Reageren is niet mogelijk