Missie

Splendesco is reikt organisaties en hun medewerkers wegen aan naar inzicht en meer vertrouwen in eigen kracht, opdat zij optimaal functioneren en doelen bereiken.

Wat voorafging

John Mulder

Mijn naam is John Mulder. Alweer jaren geleden ben ik psychologie gaan studeren in de hoop en verwachting om daarna mensen te gaan ondersteunen in hun persoonlijke ontwikkeling en bij obstakels die zij op hun levenspad ervaren. Hoe anders kan het lopen? De studie bracht niet wat ik ervan verwachtte en ik ben hele andere wegen ingeslagen.

De afgelopen 25 jaar heb ik in tal van organisaties en als zelfstandige gewerkt in tal van rollen. Ik heb ervaren en gezien hoe bedrijven ondanks enorme tegenslagen het hoofd boven water houden, en tevens ben ik deel geweest van bedrijven die ten onder zijn gegaan. In 25 jaar heb ik veel mensen enorm zien groeien, men tegelijk heb ik er veel onderuit zien gaan aan de gevolgen van psychische klachten, stress, werkdruk, een gebrek aan zekerheid etc. Persoonlijke tegenslag en tegenslagen in een organisatie kunnen een grote impact hebben op het functioneren van de organisatie.

Mijn droom

Het bloed kruipt overal en ook nog steeds waar het niet gaan kan. Alweer 3 jaar geleden besloot ik terug te gaan in de tijd en heb ik opnieuw de beslissing genomen om mensen te ondersteunen in hun persoonlijke ontwikkeling. Mijn droom is dat mensen, en daarmee de organisaties waar zij deel vanuit maken, leven en werken vanuit hun eigen kracht zodat zij een vaste koers varen in de richting van  hun dromen en ambities.

Concreet

Door middel van individuele coaching en trainingen richt ik mij met Splendesco op:

  • het vergroten van het vertrouwen in eigen kracht
  • verminderen van stress en het vergroten van ontspanning en plezier
  • het nemen van verantwoordelijkheid voor eigen welzijn
  • effectievere samenwerking
  • betere communicatie intern en extern
  • wegnemen van obstakels voor persoonlijke groei
  • preventie en oplossing van mentale klachten

 

Reageren is niet mogelijk