Mentaal Vitaal

Mentale veerkracht met NLP en het Enneagram

Vanuit een snel veranderende wereld komt veel op je af en wordt steeds meer van je gevraagd. Het is lastig om dat te veranderen. Wél is het mogelijk om jezelf te verrijken met meer keuzes in hoe je omgaat met alles dat op je afkomt en zo meer ontspannen te leven en te werken.

Driedaagse training

In de driedaagse training ‘Mentaal Vitaal’ leren deelnemers hoe je NLP inzet om negatieve en onhandige gedragspatronen te transformeren naar positieve en slimme patronen die helpen om in het algemeen met een goed gevoel te leven. Daarnaast krijgen zij meer inzicht in hun persoonlijkheid door je eigen enneagramtype te leren kennen, en zijn deelnemers in staat stress om te buigen naar ontspannen. Dat alles helpt hen om veel meer vanuit je eigen kracht te leven.

Individueel begeleidingstraject

In het ideale geval volgt elke deelnemer na deze groepstraining nog een individueel traject. Het doel van dit traject is om de resultaten van de training te borgen en waar nodig individuele ondersteuning te bieden.

Resultaat

Aan het einde van deze training vertrekken deelnemers met nieuwe kennis en vaardigheden die hen in staat stellen om vrij van stress en met meer plezier te leven en te werken. Concreet leren zij:

  • de drijvende krachten in hun leven en welk gedrag bijdraagt aan ontspannen
  • hoe zij effectief nare gevoelens kunt bestrijden
  • wat nodig is om je altijd goed te voelen, simpelweg omdat het kan
  • hoe je slim omgaat met nare gevoelens bij herinneringen
  • vol zelfvertrouwen de toekomst tegemoet te treden en angsten en onzekerheden over morgen te overwinnen
  • te stoppen met piekeren

John Mulder - Licensed Trainer of NLPMeer informatie

Deze training wordt op verzoek in-company gegeven op locaties overal in het land door Licensed Trainer of NLP™ John Mulder. Wanneer je werk wilt maken van mentale vitaliteit in je eigen organisatie, neem dan contact op via onderstaand formulier zodat we je wensen kunnen bespreken.

Vraag een offerte aan of stel je vraag

Na ontvangst van onderstaande gegevens neem ik binnen vijf werkdagen contact op om je vraag te bespreken.

Naam bedrijf of organisatie

Voornaam

Achternaam

E-mailadres

Telefoonnummer

Plaats

Waarover gaat je bericht?

Bericht, vraag of aanvraag offerte

Splendesco nieuwsbrief (optie)

captcha
Neem bovenstaande code over:

Je gegevens zijn bij mij in veilige handen. Nooit zal ik de gegevens die je hierboven invult delen met derden zonder jouw expliciete toestemming.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.