Transformeren door communiceren

Makkelijker doelen bereiken door beter communiceren

Dagelijks worden we geconfronteerd met taal. Voortdurend sturen mensen elkaar over weer talige boodschappen in verschillende vormen. Met taal beschrijven we enerzijds hoe we alles dat om ons afkomt ervaren. Anderzijds beïnvloedt taal ook de wijze waarop we ervaren. In het algemeen en zonder kennis van hoe taal werkt op ons brein beperken mensen hun mogelijkheden door de manier waarop zij taal gebruiken. Dat kan anders en beter.

Driedaagse training

In deze hoogst interactieve en ontspannende driedaagse training maken deelnemers kennis met de NLP-visie op taal en communicatie. Je ontdekt dat de manier waarop mensen in het algemeen communiceren verre van precies is en hoe je voorkomt dat gebruik van taal leidt tot miscommunicatie en een zeer beperkt zicht op oplossingen en mogelijkheden. Deelnemers trainen je drie dagen lang het gebruik van taalpatronen die wegen openen naar oplossingen en doelen. Daarnaast leer je ontspannen onder invloed van talige boodschappen en leer je hoe je jezelf en anderen beïnvloedt door middel van taal.

Resultaat

Aan het einde van deze training vertrekken deelnemers met nieuwe kennis en vaardigheden die hen in staat stellen precies te communiceren wanneer dat noodzakelijk en gewenst is of beïnvloedend te communiceren wanneer dat nodig is. Concreet leren zij:

  • niet-precieze communicatie te ontkrachten
  • precies te communiceren wanneer dat nodig en relevant is
  • taal in te zetten als weg naar verandering en groei
  • positief communiceren met taal
  • hoe je brein omgaat met taal
  • ontspannen en groeien met de hulp van hypnose

Meer informatie

Deze training wordt een paar keer per jaar gegeven en daarnaast op verzoek voor groepen binnen organisaties. Wanneer je meer wilt weten over deze communicatietraining, stuur dan een bericht via onderstaand formulier.

Vraag een offerte aan of stel je vraag

Na ontvangst van onderstaande gegevens neem ik binnen vijf werkdagen contact op om je vraag te bespreken.

Naam bedrijf of organisatie

Voornaam

Achternaam

E-mailadres

Telefoonnummer

Plaats

Waarover gaat je bericht?

Bericht, vraag of aanvraag offerte

Splendesco nieuwsbrief (optie)

captcha
Neem bovenstaande code over:

Je gegevens zijn bij mij in veilige handen. Nooit zal ik de gegevens die je hierboven invult delen met derden zonder jouw expliciete toestemming.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.